(Page 4)

View cart “Xhinxher Pluhur 100 gr” has been added to your cart.
 • Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj jeshil

  Pesha neto : 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

 • Sant’Anna caj limoni 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna Caj limoni

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa konservues

 • Sant’Anna caj pjeshke 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj pjeshke

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa gluten dhe Pa Konservues

 • Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

  L339.00

  Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

  I pergatitur me mish 100% Italian

  Pa konservues dhe Pa Gluten

  Perdoret per salca shoqeruese ne makarona, gatime me baze mishi apo gjelle.

 • Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

  L339.00

  Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

  Salce me baze mishi 100% Italian

  Pa konservues dhe Pa Gluten

  Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

 • Xhinxher Pluhur 100 gr

  L180.00

  Xhinxher Pluhur 100 gr (per gatim)

  Mund te perdoret ne receta su supe, gatime me baze perimesh, caj apo smoothie

 • Borgo del biscotto cacao e nocciole 700g

  L250.00

  Nocciole

 • MIELL TEUTA BLU 1KG

  L95.00

  Kodi i produktit : 111

  Pesha neto : 1 Kg

  Nr. njësive për lidhje : 10

  Nr. i lidhjeve për paletë : 80

  Nr. i lidhjeve për shtresë : 10

  Nr. shtresave për paletë : 8

  Pesha totale e paletës : 800 kg

  Jetëgjatësia : 24 muaj

X