(Page 29)

 • Scotti Oro Classic 1 Kg

  L290.00

  Riso Scotti Oro Classic

  Pesha neto: 1 kg

  Orizi i parboiled “Oro Scotti” është një varietet orizi që përftohet nga një proces natyral i cili bazohet në zierjen me avull të kokrrës se orizit. Me këtë proces të veçantë, orizi i parboiled merr një ngjyrë karakteristike (pak me te erret), forcon strukturën e tij dhe lejon që kokrrat të mbeten gjithnje al-dente dhe të plota për te ofruar një rezultat të garantuar në kuzhinë.

 • Scotti Parboiled Vakum (non scuoce) 1 Kg

  L189.00

  Riso Scotti Non Scuoce Vakum

  Pesha Neto: 1kg

   

 • Scotti Ribe 1 Kg

  L250.00

  Riso Scotti Ribe

  Pesha: 1 kg

  Origjina Itali. Varieteti “Parboiled” . Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

 • Scotti Ribe Parboiled 1 Kg

  L250.00

  Riso Scotti Ribe Parboiled

  Pesha:. 1 kg

  Origjina Itali. Varieteti “Parboiled” . Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

 • Scotti Sant Andrea 1 Kg

  L230.00

  Riso Scotti “Sant’Andrea”

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti Sant’ Andrea . Origjina Itali. Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

 • Sheqer Blu 1 Kg

  L110.00

  Kodi i produktit : 109
  Pesha neto : 1 Kg
  Nr. njësive për lidhje : 10
  Nr. i lidhjeve për paletë : 96
  Nr. i lidhjeve për shtresë : 12
  Nr. shtresave për paletë : 8
  Pesha totale e paletës : 960 kg
  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Sheqer Brown 500g

  L159.00

  Kodi i produktit : 122
  Pesha neto : 0.5 Kg
  Nr. njësive për lidhje : 10
  Nr. i lidhjeve për paletë : 96
  Nr. i lidhjeve për shtresë : 12
  Nr. shtresave për paletë : 8
  Pesha totale e paletës : 960 kg
  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Sheqer Pluhur 500g

  L80.00

  Kodi i produktit : 127
  Pesha neto : 0.5 Kg
  Nr. njësive për lidhje : 25
  Nr. i lidhjeve për paletë : 120
  Nr. i lidhjeve për shtresë : 20
  Nr. shtresave për paletë : 6
  Pesha totale e paletës : 300 kg
  Jetëgjatësia : 24 muaj

X