(Page 27)

 • Riso Scotti Arborio 1 Kg

  L320.00

  Riso Scotti Arborio

  Pesha: 1 kg

  Riso Scotti “Arborio” produkti Nr:1 me I vleresuari si produkt Italian dhe mbreti per nje rizotto perfekte. Gjate gatimit ne zjarr te avashte ruan kokrren e orizit qe te mos shperbehet dhe dhuron rezultate perfekte.

 • Scotti Basmati 500 g

  L249.00

  Riso Scotti “Basmati”

  Pesha neto: 500gr

  Riso Scotti “Basmati” është një varietet orizi kokërr gjatë qe karakterizohet nga nje arome dhe shije e vecante. Oriz I lehte, gjate zierjes kokrrat e saj shtojne volum por mbeten serisht te lehta dhe shkojne me se miri me cdo recete shoqeruese. Orizi Basmati mbart vlera ushqimore te larta.

 • Scotti Galete Basmati 120g

  L195.00

  Pesha neto: 120 g

 • Scotti Galete Integral 150g

  L195.00

  Pesha neto: 150g

 • Scotti Galete me quinoa 130g

  L195.00

  Pesha neto: 130 g

 • Scotti Galete orizi & miser 150g

  L195.00

  Pesha neto: 150 g

 • ROBERTO Crocchini Mignon Gusta Pizza 150g

  L159.00
 • ROBERTO Crocchini Mignon Rosmario 150g

  L159.00
X