[vc_row 0=””][vc_column 0=””][ultimate_spacer height=”32″][vc_single_image image=”2551″ img_size=”full”][ultimate_spacer height=”32″][ultimate_heading main_heading=”Rreth Nesh” main_heading_color=”#3a3a3b” alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:25px;”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”40″][vc_column_text 0=””]Shoqëria Teuta Durrës është themeluar në vitin 1994. Teuta Durrës operon në dy sektorë kryesorë: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Aktiviteti i saj që në fillim ka qenë ne fushën e import eksportit, prodhimit dhe shpërndarjes së artikujve ushqimore bazë si orizi, sheqeri, mielli, fasule, niseshte, vaji i lulediellit, etj.

Në vitet 1999-2000 ka qenë një nga kompanitë e para shqiptare që ambalazhonte produktet ushqimore nën emrin e kompanisë Teuta dhe kryesisht oriz nën markën GOLD. Gama e produkteve është shtuar vit pas viti dhe sot kompania Teuta është një nga më prestigjozet në treg si dhe lider në prodhimin dhe shpërndarjen e artikujve ushqimorë. Përveç paketimit të produkteve ushqimore nën markën TEUTA dhe GOLD kompania TEUTA DURRËS është dhe shpërndarës ekskluziv i markave të mirënjohura botërore në sektorin ushqimor si : Scotti, Garofallo, Star, Ponti, Olitalia, Pomi, Gallina Blanca, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi, Piselli, Il Borgo del Biscotto, Lotte Aloe Vera, Meray, Hasmaya.

Vizioni i kompanisë TEUTA është:

Përmirësimi i vazhdueshëm i teknologjisë së prodhimit, cilësi e lartë e lëndes së parë, zgjerimi i pandërprerë i gamës së artikujve dhe menaxhimi më i mirë i tregut.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”22″][ultimate_spacer height=”22″][/vc_column][/vc_row]

X