VICENZI Savoiardi 400g

savoiardi 400g

VICENZI Savoiardi 400g

SKU: P6101 Category:

L280.00

Availability:

Additional Information :
Weight 0.35 kg

Ju Mund të blini

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao 350g

L249.00

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao

Pesha neto 350gr

Pa laktoze

 

Fontana Frollini Integrale 1Kg

L185.00

Fontana Frollini Integrale

Pesha: 1 kg

X