VICENZI Savoiardi 200g

savoiardi 200g

VICENZI Savoiardi 200g

SKU: P6100 Category:

L149.00

Availability:

Additional Information :
Weight 0.35 kg

Ju Mund të blini

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao 350g

L249.00

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao

Pesha neto 350gr

Pa laktoze

 

Fontana Frollini Integrale 1Kg

L185.00

Fontana Frollini Integrale

Pesha: 1 kg

X