Star polpabella 3*400g

polpabella

Star polpabella 3*400g

SKU: P4301 Category: Brand:

L299.00

Pershkrimi:

400 gr

Availability:

Ju Mund të blini

Star Pummaro passata 700g

L139.00

Star Salce Pummaro

Pesha: 700 gr

 

Pomi Passata Rustica al Basilico 700 gr

L169.00

Pomi Passata Rustica al Basilico

Pesha: 700 gr

 

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

L339.00

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

I pergatitur me mish 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret per salca shoqeruese ne makarona, gatime me baze mishi apo gjelle.

X