Star pesto alla genovese Tigullio Delicato 190g

Pesto Genovese Delicato

Star pesto alla genovese Tigullio Delicato 190g

SKU: P4310 Categories: , Brand:

L230.00

Pershkrimi:

Star Pesto Genovese Delikate

Pesha: 190g

Availability:

Additional Information :
Weight 0.19 kg

Ju Mund të blini

Hikerr 250 g

L100.00

Hikrra eshte nje lloj drithri dhe nje burim I jashtezakonshem I proteinave me baze bimore. Permban sasi te medha fibre, ndihmon ne procesin e tretjes dhe nivel shume te larte proteinash te tretshme. PA GLUTEN.

Star Pummaro passata 700g

L139.00

Star Salce Pummaro

Pesha: 700 gr

 

Star pesto alla genovese Tigullio 190g

L230.00

Star Pummaro Passata

Pesha: 700 gr

X