Scotti Galete Integral 150g

galete integral

Scotti Galete Integral 150g

SKU: P3032 Categories: , ,

L195.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 150g

Availability:

Additional Information :
Weight 169 kg

Ju Mund të blini

ROBERTO Pane Integrale 400g

L139.00

Pesha neto: 400 g

Kek me Çokollate 450 gr

L239.00

Preparat i gatshem per te realizuar kek me cokollate.

Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

Scotti Galete Basmati 120g

L195.00

Pesha neto: 120 g

X