Scotti Crema Riso, Nocc & cacao 400 gr

cokokrem

Scotti Crema Riso, Nocc & cacao 400 gr

SKU: P3210 Categories: ,

L430.00

Pershkrimi:

Riso Scotti Cokokrem me kakao dhe lajthi

Pesha: 400 gr

Cokokrem me baze orizi kakao dhe lajthie. Pa vaj palme dhe produkt lehtesisht i balancuar.

Pa Laktoze.

Availability:

Additional Information :
Weight 4 kg

Ju Mund të blini

Scotti Soya Drink 1lt

L169.00

Riso Scotti Qumesht orizi dhe soya

Pesha neto: 1l

Qumesht i konsumit te perditshem me baze orizi dhe soya. 100% produkt vegjetal, pa gluten, i pasur me kalcium, proteina dhe vitamine B12 & D.

Riso Scotti Biskota me oriz 350gr

L199.00

Riso Scotti Biskota me oriz

Pesha neto 350gr

Pa laktoze

 

Riso Scotti Muffins me copeza cokollate 222g

L259.00

Riso Scotti Biskota muffins me copeza cokollate

Pesha neto 222gr

Pa laktoze

 

Riso Scotti Biskota me oriz dhe copeza cokollate 350g

L249.00

Riso Scotti Biskota me oriz dhe copeza cokollate

Pesha neto 350gr

Pa laktoze

 

X