Sant’Anna Uje Natyral 2 L

natyral 2l

Sant’Anna Uje Natyral 2 L

SKU: P1800 Category:

L80.00

Pershkrimi:

Sant’Anna Uje Natyral

Pesha neto : 2L

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

Availability:

Additional Information :
Weight 2 kg

Ju Mund të blini

Sant’Anna caj limoni 1.5lt

L150.00

Sant’Anna Caj limoni

Pesha Neto: 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa konservues

Sant’Anna Uje Natyral 1.5 L

L70.00

Sant’Anna Uje natyral

Pesha neto: 1.5lt

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

LOTTE Aloe Vera Mango 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Mango

LOTTE Aloe Vera Rrush 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Rrush

X