Sant’Anna Uje me gaz 0.5 L

frizzante 0.5

Sant’Anna Uje me gaz 0.5 L

SKU: P1804 Category:

L35.00

Pershkrimi:

Sant’Anna uje me gaz

Pesha neto: 0.5l

Uje lehtesisht I gazuar. Permbajtje shume e ulet e sodiumit, nitrateve, mineraleve.

Availability:

Additional Information :
Weight 2 kg

Ju Mund të blini

Sant’Anna caj pjeshke 1.5lt

L150.00

Sant’Anna caj pjeshke

Pesha Neto: 1.5lt

Produkt Pa gluten dhe Pa Konservues

Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

L150.00

Sant’Anna caj jeshil

Pesha neto : 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

Lotte Leng me Aloe Vera 0.5l

L170.00

Lotte Aloe Vera 0.5lt

Leng me 25% aloe vera dhe copeza nga bima e aloe vera

LOTTE Aloe Vera Mango 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Mango

X