Sant’Anna caj xhinxher dhe limon 0.5lt

caj xhinxher limon 0.5lt

Sant’Anna caj xhinxher dhe limon 0.5lt

SKU: P1812 Categories: ,

L129.00

Pershkrimi:

Sant’Anna Caj xhinxher & limon

Pesha neto: 0.5lt

Produkt Pa gluten dhe pa konservues

Availability:

Ju Mund të blini

Sant’Anna Caj Limoni 0.5lt

L99.00

Sant’Anna Caj Limoni

Pesha neto: 0.5lt

Produkt Pa Gluten dhe pa konservues

La Doria Leng Dardhe Tetrapak 0.2L

L100.00

La Doria Leng Dardhe Tetrapak 0.2L x24Cp

Sant’Anna Uje me gaz 0.5 L

L35.00

Sant’Anna uje me gaz

Pesha neto: 0.5l

Uje lehtesisht I gazuar. Permbajtje shume e ulet e sodiumit, nitrateve, mineraleve.

Valfrutta Frullato Miks Frutash Tetrapak 1L

L200.00

Valfrutta Frullato Miks Frutash Tetrapak 1L x6Cp

X