Sant’Anna caj pjeshke 0.5lt

caj pjeshke 0.5lt

Sant’Anna caj pjeshke 0.5lt

SKU: P1810 Categories: ,

L99.00

Pershkrimi:

Sant’Anna Caj pjeshke

Pesha neto: 0.5lt

Produkt Pa Gluten dhe Pa konservues

Availability:

Ju Mund të blini

Sant’Anna Uje Natyral 2 L

L80.00

Sant’Anna Uje Natyral

Pesha neto : 2L

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

L150.00

Sant’Anna caj jeshil

Pesha neto : 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

LOTTE Aloe Vera Shege 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Sheg

Lotte Leng me Aloe Vera 0.5l

L170.00

Lotte Aloe Vera 0.5lt

Leng me 25% aloe vera dhe copeza nga bima e aloe vera

X