Sant’Anna caj limoni 1.5lt

SanThè-15-LIMONE

Sant’Anna caj limoni 1.5lt

SKU: P1806 Categories: ,

L150.00

Pershkrimi:

Sant’Anna Caj limoni

Pesha Neto: 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa konservues

Availability:

Ju Mund të blini

Sant’Anna Uje Natyral 0.75 L

L75.00

Sant’Anna uje natyral

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit. Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

L150.00

Sant’Anna caj jeshil

Pesha neto : 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

Lotte Leng me Aloe Vera 0.5l

L170.00

Lotte Aloe Vera 0.5lt

Leng me 25% aloe vera dhe copeza nga bima e aloe vera

Thjerrëza jeshile 500g

L159.00

1- Thjerëza jeshile

X