Sant’Anna Caj Limoni 0.5lt

caj limoni 0.5lt

Sant’Anna Caj Limoni 0.5lt

SKU: P1809 Categories: ,

L99.00

Pershkrimi:

Sant’Anna Caj Limoni

Pesha neto: 0.5lt

Produkt Pa Gluten dhe pa konservues

Availability:

Ju Mund të blini

La Doria Leng Pjeshke Tetrapak 0.2L

L100.00

La Doria Leng Pjeshke Tetrapak 0.2L x24Cp

LOTTE Aloe Vera Mango 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Mango

Sant’Anna Uje me gaz 0.5 L

L35.00

Sant’Anna uje me gaz

Pesha neto: 0.5l

Uje lehtesisht I gazuar. Permbajtje shume e ulet e sodiumit, nitrateve, mineraleve.

Sant’Anna Uje Natyral 2 L

L80.00

Sant’Anna Uje Natyral

Pesha neto : 2L

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

X