Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

SanThè-15-THE-VERDE

Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

SKU: P1808 Categories: , Tag:

L150.00

Pershkrimi:

Sant’Anna caj jeshil

Pesha neto : 1.5lt

Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

Availability:

Ju Mund të blini

Thjerrëza jeshile 500g

L159.00

1- Thjerëza jeshile

LOTTE Aloe Vera Mango 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Mango

Sant’Anna Uje Natyral 2 L

L80.00

Sant’Anna Uje Natyral

Pesha neto : 2L

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

Sant’Anna Uje Natyral 0.75 L

L75.00

Sant’Anna uje natyral

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit. Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

X