ROBERTO Pane Carrè 330g

roberto pane carre

ROBERTO Pane Carrè 330g

SKU: P1906 Category:

L119.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 330 g

Availability:

Ju Mund të blini

Kek me Çokollate 450 gr

L239.00

Preparat i gatshem per te realizuar kek me cokollate.

Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

Scotti Galete Integral 150g

L195.00

Pesha neto: 150g

X