ROBERTO Crocchini Mignon Semi di Susame 150g

Crocchini Mignon Semi di Susame 150g

ROBERTO Crocchini Mignon Semi di Susame 150g

SKU: P1913 Category:

L159.00

Availability:

Ju Mund të blini

Pane Vero Multigrain 400 gr

L179.00

Pane Vero Multigrain 400 gr

Ponti speca te pjekur 314g

L399.00

Ponti speca te pjekur 314g

Speca te kuq dhe te verdhe

Shija shume e pelqyeshme per tu bere pjese e cdo recete

Ponti patellxhane te pjekur 314g

L399.00

Ponti patellxhane te pjekur 314g

 

X