Ponti speca te pjekur 314g

ponti_peperoni_grigliati

Ponti speca te pjekur 314g

SKU: P2715 Category:

L399.00

Pershkrimi:

Ponti speca te pjekur 314g

Speca te kuq dhe te verdhe

Shija shume e pelqyeshme per tu bere pjese e cdo recete

Availability:

X