Piselli Biscotti Tubo Cereali 250g

piselli tubo e cereali

Piselli Biscotti Tubo Cereali 250g

SKU: P6040 Category:

L159.00

Pershkrimi:

Pesha: 250g

Availability:

Ju Mund të blini

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao 350g

L249.00

Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao

Pesha neto 350gr

Pa laktoze

 

Piseli Biscotti tubo Frutti di Bosco 250g

L175.00

Piselli Biscotti tubo cereali e fruti di bosco

X