Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

GAROFALO Gnocco Sardo Gluten Free 400g

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

SKU: P4034 Categories: ,

L320.00

Pershkrimi:

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

Availability:

Ju Mund të blini

Garofalo Casarecce 500 gr

L169.00

Penne casarecce 500 gr

Garofalo Penne Rigate 500g

L169.00

Penne Rigate 500 gr

Garofalo Fusilli 500g

L169.00

Penne Fusilli 500 gr

GAROFALO Rigatoni 500 g

L169.00

Pesha neto: 500 g

X