Pane Vero Toast 400 gr

pane vero toast

Pane Vero Toast 400 gr

SKU: P0971 Category:

L130.00

Pershkrimi:

Pane Vero Toast 400 gr

Availability:

Additional Information :
Weight 0.4 kg

Ju Mund të blini

Pane Vero Multigrain 400 gr

L179.00

Pane Vero Multigrain 400 gr

Ponti speca te pjekur 314g

L399.00

Ponti speca te pjekur 314g

Speca te kuq dhe te verdhe

Shija shume e pelqyeshme per tu bere pjese e cdo recete

Scotti Galete Orizi 150g

L195.00

Pesha neto: 150g

X