Miell Quinoa 200 gr

-16%
quinoa miell 3di

Miell Quinoa 200 gr

L239.00 L200.00

Pershkrimi:

Miell Quinoa 200 gr

Pa Gluten

Perdoret per receta te embla dhe te kripura

Availability:

Ju Mund të blini

Maja per embelsira 16gr(baking)

L15.00

Kodi i produktit : 117
Pesha neto : 16 g
Nr. njësive për lidhje : 150
Nr. i lidhjeve për paletë : 100
Nr. i lidhjeve për shtresë : 10
Nr. shtresave për paletë : 6
Pesha totale e paletës : 240 kg
Jetëgjatësia : 24 muaj

Miell Misri i Verdhë 400g

L50.00

Kodi i produktit : 107
Pesha neto : 400 g
Nr. njësive për lidhje : 20
Nr. i lidhjeve për paletë : 50
Nr. i lidhjeve për shtresë : 10
Nr. shtresave për paletë : 5
Pesha totale e paletës : 400 kg
Jetëgjatësia : 24 muaj

Casillo Miell 00 për Embëlsira 1 kg

L120.00

Casillo Miell 00 për Embëlsira

1 kg

X