Miell misri i bardhë 400gr

miell misri i bardhe

Miell misri i bardhë 400gr

SKU: P0106 Category:

L50.00

Pershkrimi:

1- Miell misri i bardhë

Availability:

Ju Mund të blini

Miell Orizi 250g

L50.00

Kodi i produktit : 102
Pesha neto : 250 g
Nr. njësive për lidhje : 40
Nr. i lidhjeve për paletë : 50
Nr. i lidhjeve për shtresë : 10
Nr. shtresave për paletë : 5
Pesha totale e paletës : 500 kg
Jetëgjatësia : 24 muaj

Buke e Grire 250 gr

L79.00

Buke e grire

Sasia neto: 250gr

Ideale per te lidhur perberesit dhe per nje shije krokante ne te gjitha recetat tuaja

Arome vanilje 16g

L15.00

Arome Vanilje

Per embelsira
Pesha neto : 16 g

HASMAYA Maja Buke 125g

L65.00

Hasmaya Maja buke

Pesha: 125 gr

X