La Doria Leng Dardhe Tetrapak 0.2L

80291930

La Doria Leng Dardhe Tetrapak 0.2L

Category:

L100.00

Pershkrimi:

La Doria Leng Dardhe Tetrapak 0.2L x24Cp

Availability:

Ju Mund të blini

LOTTE Aloe Vera Mango 240 ml

L85.00

Lotte Aloe Vera Mango

Sant’Anna Uje Natyral 2 L

L80.00

Sant’Anna Uje Natyral

Pesha neto : 2L

Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

Sant’Anna caj pjeshke 0.5lt

L99.00

Sant’Anna Caj pjeshke

Pesha neto: 0.5lt

Produkt Pa Gluten dhe Pa konservues

Lemon Soda Pako 4 Cope Kanace 0.33L

L260.00

Lemon Soda Pako 4 Cope Kanace 0.33L x6Cp

X