Kek me Çokollate 450 gr

-16%
kek 3di

Kek me Çokollate 450 gr

L239.00 L200.00

Pershkrimi:

Preparat i gatshem per te realizuar kek me cokollate.

Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

Availability:

X