Mini Kanellë 6 gr

products 600×60039

Mini Kanellë 6 gr

SKU: P0508 Category:

L10.00

Pershkrimi:

Kanellë

Pesha: 6 gr

Availability:

Ju Mund të blini

Pane Vero Multigrain 400 gr

L179.00

Pane Vero Multigrain 400 gr

Kek me Çokollate 450 gr

L239.00

Preparat i gatshem per te realizuar kek me cokollate.

Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

ROBERTO Pane Carrè 330g

L119.00

Pesha neto: 330 g

X