GB SUPE PULE MAK VERMICELLI

vermicelli

GB SUPE PULE MAK VERMICELLI

SKU: P4361 Category:

L75.00

Availability:

Ju Mund të blini

Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

L339.00

Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

Salce me baze mishi 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

Pomi Passata Rustica al Basilico 700 gr

L169.00

Pomi Passata Rustica al Basilico

Pesha: 700 gr

 

X