GB SUPE ME Perime

Supe me Perime

GB SUPE ME Perime

SKU: P4362 Category:

L120.00

Availability:

Ju Mund të blini

Star Pummaro passata 700g

L139.00

Star Salce Pummaro

Pesha: 700 gr

 

Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

L339.00

Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

Salce me baze mishi 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

Star pesto alla genovese Tigullio 190g

L230.00

Star Pummaro Passata

Pesha: 700 gr

X