GB SUPE ME KERPUDHA

supe kerpudha

GB SUPE ME KERPUDHA

SKU: P4363 Category:

L95.00

Availability:

Ju Mund të blini

GB SUPE ME ASPARAG

L120.00

Pesha neto: 70 g

Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

L339.00

Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

Salce me baze mishi 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

L339.00

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

I pergatitur me mish 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret per salca shoqeruese ne makarona, gatime me baze mishi apo gjelle.

X