GB Dado Pule 8 Copë

gb dado pule 8 cope

GB Dado Pule 8 Copë

SKU: P4366 Category:

L50.00

Availability:

Ju Mund të blini

Star pesto Tartufo e Pepe Nero Tigullio 185g

L260.00

Star Pesto, Tartufo e Pepe Nero

Pesha: 185 gr

Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

L339.00

Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

Salce me baze mishi 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

X