GAROFALO Vermicelli 500 g

Vermicelli 500g

GAROFALO Vermicelli 500 g

SKU: P4012 Category:

L169.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 500 g

Availability:

Ju Mund të blini

Garofalo Fusilli 500g

L169.00

Penne Fusilli 500 gr

Pasta Garofalo Linguine 400gr

L320.00

Pasta garofalo Linguine 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

L199.00

Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

Pa Gluten

Pesha Neto: 250gr

Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

X