GAROFALO Spaghetti Integrali 500g

Spaghetti Integrali

GAROFALO Spaghetti Integrali 500g

SKU: P4010 Categories: ,

L240.00

Availability:

Ju Mund të blini

GAROFALO Mafalda Corta 500g

L175.00

Pesha neto: 500g

ROBERTO Pane Integrale 400g

L139.00

Pesha neto: 400 g

GAROFALO Vermicelli 500 g

L175.00

Pesha neto: 500 g

Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

L199.00

Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

Pa Gluten

Pesha Neto: 250gr

Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

X