GAROFALO Rigatoni 500 g

Rigatoni

GAROFALO Rigatoni 500 g

SKU: P4004 Category:

L175.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 500 g

Availability:

Ju Mund të blini

GAROFALO Mafalda Corta 500g

L175.00

Pesha neto: 500g

Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

L199.00

Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

Pa Gluten

Pesha Neto: 250gr

Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

GAROFALO Vermicelli 500 g

L175.00

Pesha neto: 500 g

Garofalo Farfalle 500g

L175.00

Penne farfalle 500 gr

X