Garofalo Penne Rigate 500g

Penne

Garofalo Penne Rigate 500g

SKU: P4001 Category:

L175.00

Pershkrimi:

Penne Rigate 500 gr

Availability:

Additional Information :
Weight 1 kg

Ju Mund të blini

GAROFALO Gnocchi sardi 500g

L175.00

Pesha neto: 500 g

Garofalo Casarecce 500 gr

L175.00

Penne casarecce 500 gr

Pasta Garofalo Lumaca Rigata 500gr

L175.00

Pasta Garofalo Lumaca Rigata

Pesha neto: 500gr

Cilesi e larte e grurit Durum, teknologji artizanale

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

L320.00

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

X