GAROFALO Mafalda Corta 500g

GAROFALO Mafalda Corta

GAROFALO Mafalda Corta 500g

SKU: P4006 Category:

L169.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 500g

Availability:

Ju Mund të blini

Pasta Garofalo Penne Rigate 400gr

L320.00

Pasta Gaofalo Penne Rigate 400gr

Produkt Pa Gluten

E pergatitur me miell misri, miell intergrale dhe miell quinoa

Nivel i ulet i karbohidrateve, mund te behet pjese e dietave ushqimore

Pasta Garofalo Lumaca Rigata 500gr

L169.00

Pasta Garofalo Lumaca Rigata

Pesha neto: 500gr

Cilesi e larte e grurit Durum, teknologji artizanale

Garofalo Linguine 500g

L169.00

Garofalo Linguine

Pesha: 500 gr

 

GAROFALO Vermicelli 500 g

L169.00

Pesha neto: 500 g

X