Garofalo Linguine 500g

linguine

Garofalo Linguine 500g

SKU: P4003 Category: Brand:

L169.00

Pershkrimi:

Garofalo Linguine

Pesha: 500 gr

 

Availability:

Additional Information :
Weight 0.5 kg

Ju Mund të blini

GAROFALO Gnocchi sardi 500g

L169.00

Pesha neto: 500 g

Garofalo Penne Rigate 500g

L169.00

Penne Rigate 500 gr

GAROFALO Vermicelli 500 g

L169.00

Pesha neto: 500 g

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

L320.00

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

X