GAROFALO Gnocchi sardi 500g

Gnocchi Sardi

GAROFALO Gnocchi sardi 500g

SKU: P4008 Category:

L175.00

Pershkrimi:

Pesha neto: 500 g

Availability:

Ju Mund të blini

Garofalo Casarecce 500 gr

L175.00

Penne casarecce 500 gr

Garofalo Farfalle 500g

L175.00

Penne farfalle 500 gr

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

L320.00

Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

L199.00

Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

Pa Gluten

Pesha Neto: 250gr

Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

X