Garofalo Fusilli 500g

View cart “GAROFALO Gnocchi sardi 500g” has been added to your cart.
fusilli

Garofalo Fusilli 500g

SKU: P4002 Category:

L169.00

Pershkrimi:

Penne Fusilli 500 gr

Availability:

Additional Information :
Weight 0.5 kg

Ju Mund të blini

Garofalo Spaghetti 500g

L169.00

Garofalo Spaghetti

 

Garofalo Penne Rigate 500g

L169.00

Penne Rigate 500 gr

Pasta Garofalo Linguine 400gr

L320.00

Pasta garofalo Linguine 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

X