Garofalo Farfalle 500g

farfa

Garofalo Farfalle 500g

SKU: P4007 Category:

L169.00

Pershkrimi:

Penne farfalle 500 gr

Availability:

Additional Information :
Weight 0.5 kg

Ju Mund të blini

Pasta Garofalo Linguine 400gr

L320.00

Pasta garofalo Linguine 400gr

Produkt Pa Gluten

I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

GAROFALO Vermicelli 500 g

L169.00

Pesha neto: 500 g

GAROFALO Gnocchi sardi 500g

L169.00

Pesha neto: 500 g

GAROFALO Penne Integrali 500g

L240.00

Makarona te pergatitura me miell integral. Cilesi e larte e grurit durum. Teknologji artizanale.

X