Garofalo Casarecce 500 gr

Casarecce 500g

Garofalo Casarecce 500 gr

SKU: P4013 Category:

L175.00

Pershkrimi:

Penne casarecce 500 gr

Availability:

Additional Information :
Weight 0.5 kg

Ju Mund të blini

Pasta Garofalo Lumaca Rigata 500gr

L175.00

Pasta Garofalo Lumaca Rigata

Pesha neto: 500gr

Cilesi e larte e grurit Durum, teknologji artizanale

Garofalo Fusilli 500g

L175.00

Penne Fusilli 500 gr

GAROFALO Penne Integrali 500g

L240.00

Makarona te pergatitura me miell integral. Cilesi e larte e grurit durum. Teknologji artizanale.

Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

L199.00

Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

Pa Gluten

Pesha Neto: 250gr

Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

X