Mini kanellë 15 gr

herbs-600×600

Mini kanellë 15 gr

L25.00

Pershkrimi:

Kanellë

Availability:

Ju Mund të blini

Scotti Galete me quinoa 130g

L195.00

Pesha neto: 130 g

ROBERTO Pane Integrale 400g

L139.00

Pesha neto: 400 g

Kek me Çokollate 450 gr

L239.00

Preparat i gatshem per te realizuar kek me cokollate.

Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

X