CIAO Pomodori Pellati 2.5kg

pelati_3kgr

CIAO Pomodori Pellati 2.5kg

SKU: P1650 Category: Brand:

L330.00

Availability:

Additional Information :
Weight 0.7 kg

Ju Mund të blini

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

L339.00

Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

I pergatitur me mish 100% Italian

Pa konservues dhe Pa Gluten

Perdoret per salca shoqeruese ne makarona, gatime me baze mishi apo gjelle.

X