Uje/Lengje/Pije (Page 2)

 • Sant’Anna Uje Natyral 2 L

  L80.00

  Sant’Anna Uje Natyral

  Pesha neto : 2L

  Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

 • Sant’Anna Uje Natyral 1.5 L

  L70.00

  Sant’Anna Uje natyral

  Pesha neto: 1.5lt

  Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

 • Sant’Anna Uje Natyral 0.75 L

  L75.00

  Sant’Anna uje natyral

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit. Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

 • Sant’Anna Uje me gaz 0.5 L

  L35.00

  Sant’Anna uje me gaz

  Pesha neto: 0.5l

  Uje lehtesisht I gazuar. Permbajtje shume e ulet e sodiumit, nitrateve, mineraleve.

 • Sant’Anna Uje Natyral 0.5 L

  L35.00

  Sant’Anna uje natyral

  Pesha neto: 0.5l

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit. Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

 • Sant’Anna Uje Natyral Baby 0.25 L

  L55.00

  Sant’ Anna uje natyral

  Pesha neto: 0.25l

  Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

 • Sant’Anna Caj Limoni 0.5lt

  L99.00

  Sant’Anna Caj Limoni

  Pesha neto: 0.5lt

  Produkt Pa Gluten dhe pa konservues

 • Valfrutta Frullato Miks Jeshil Tetrapak 1L

  L200.00

  Valfrutta Frullato Miks Jeshil Tetrapak 1L x6Cp

X