Uje/Lengje/Pije

 • Lotte Aloe Vera me rrush 0.5l

  L170.00

  Lotte Aloe Vera me Rrush 0.5l

  Leng me 25% aloe vera dhe rrush

  Produkt PA Gaz, PA konservues dhe PA sheqer te shtuar

 • Lotte Leng me Aloe Vera 0.5l

  L170.00

  Lotte Aloe Vera 0.5lt

  Leng me 25% aloe vera dhe copeza nga bima e aloe vera

 • Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj jeshil

  Pesha neto : 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

 • Sant’Anna caj limoni 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna Caj limoni

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa konservues

 • Sant’Anna caj pjeshke 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj pjeshke

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa gluten dhe Pa Konservues

 • Sant’Anna Uje Natyral 2 L

  L80.00

  Sant’Anna Uje Natyral

  Pesha neto : 2L

  Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali, me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

 • Sant’Anna Uje Natyral 1.5 L

  L70.00

  Sant’Anna Uje natyral

  Pesha neto: 1.5lt

  Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit.

 • Sant’Anna Uje Natyral 0.75 L

  L75.00

  Sant’Anna uje natyral

  Uje natyral I konsumit te perditshem buron nga lartesia me e larte e malit Vinadio ne luginen Piemonte Itali. Uje me permbajtje shume te ulet te sodiumit, nitrateve, mineraleve dhe fluorit. Mund te perdoret per pergatitjen e ushqimit per foshnje.

X