Shporta

 • 5+1 FALAS (koli) Uje Sant’Anna 2L

  L2,880.00

  Promocion 5+1 Falas

  Me blerjen e 5 koli uje Sant’Anna 2L perfitoni 1 koli uje 2L Sant’Anna Falas.

  • Uji Sant’Anna eshte uji me i vleresuar per parametrat jetesore.
  • Nje uje i lehte, i paster me permbajtjen me te ulet te nitrateve, fluorit, sodiumit dhe  mineraleve.
  • Perdoret per pergatitjen e ushqimit te foshnjeve dhe nga grate shtatzane.

   

X