Qumesht/Cokokrem/ Tershere

 • Scotti Almond Drink Pa sheqer 1lt

  L240.00
 • Scotti Drink Riso Coconut 1lt. BIO

  L220.00

  Riso Scotti qumesht orizi dhe arre kokosi BIO

  Pesha neto:1l

  Produkt i konsumit te perditshem, i certifikuar BIO, pa laktoze, vegan dhe pa gluten.

  Mbart te gjitha vlerat ushqyese te orizit dhe arres se kokosit.

 • Scotti Drink Riso e Cacao 1lt

  L210.00

  Riso Scotti qumesht orizi dhe kakao BIO

  Pesha neto: 1l

  Produkt i konsumit te perditshem me perqindje te larte proteinash qe vijne nga orizi.

  Mbart te gjitha vlerat ushqyese te kakaos, produkt pa gluten, vegan dhe pa laktoze.

   

 • Scotti Drink Riso e Calcium 1lt

  L199.00

  Riso Scotti qumesht orizi Bio

  Pesha neto: 1l

  Produkt i pasur me kalcium, certifikim BIO.

  Pa laktoze, pa gluten dhe Vegan.

 • Scotti Oat Drink Barista 1lt. BIO

  L199.00

  Riso Scoti qumesht per makiato me baze tershere

  Pesha neto: 1l

  Produkt Pa laktoze & BIO me perqindje te larte fibrash.

  Perdoret per te realizuar makiato apo latte capuchino si ne shtepi dhe ne bare.

 • Scotti Rice Drink Bajame 1L

  L230.00

  Riso Scotti qumesht orizi dhe bajame

  Pesha neto: 1l

  Produkt I certifikuar BIO, Pa Gluten, Pa Laktoze dhe Vegan Ok. Karakterizohet nga nje % e larte e proteinave dhe fibrave dietike. Mund te perdoret ne cdo moment te dites.

 • Scotti Rice Drink Lajthi 1lt. BIO

  L220.00

  Riso Scotti qumesht orizi dhe lajthie BIO

  Pesha neto :1l

  Produkt i pasur me proteina, 100% vegjetal, pa laktoze dhe pa gluten.

  Perdoret ne cdo konsum te dites si smothie, receta te embla etj.

 • Scotti Soya Drink 1lt

  L169.00

  Riso Scotti Qumesht orizi dhe soya

  Pesha neto: 1l

  Qumesht i konsumit te perditshem me baze orizi dhe soya. 100% produkt vegjetal, pa gluten, i pasur me kalcium, proteina dhe vitamine B12 & D.

X