Pa laktoze

 • Riso Scotti Biskota me oriz 350gr

  L199.00

  Riso Scotti Biskota me oriz

  Pesha neto 350gr

  Pa laktoze

   

 • Riso Scotti Biskota me oriz dhe copeza cokollate 350g

  L249.00

  Riso Scotti Biskota me oriz dhe copeza cokollate

  Pesha neto 350gr

  Pa laktoze

   

 • Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao 350g

  L249.00

  Riso Scotti Biskota me oriz dhe kakao

  Pesha neto 350gr

  Pa laktoze

   

 • Riso Scotti biskota multicereali me oriz 250g

  L249.00

  Riso Scotti biskota multicereale me oriz

  Pesha neto 250g

  Pa laktoze

   

 • Riso Scotti krakers me miell integrale 250g

  L229.00

  Riso Scotti krakers me miell integrale

  Pesha neto 250g

  Pa laktoze

   

 • Riso Scotti Muffins me copeza cokollate 222g

  L259.00

  Riso Scotti Biskota muffins me copeza cokollate

  Pesha neto 222gr

  Pa laktoze

   

 • Scotti Almond Drink Pa sheqer 1lt

  L240.00
 • Scotti Drink Riso e Cacao 1lt

  L210.00

  Riso Scotti qumesht orizi dhe kakao BIO

  Pesha neto: 1l

  Produkt i konsumit te perditshem me perqindje te larte proteinash qe vijne nga orizi.

  Mbart te gjitha vlerat ushqyese te kakaos, produkt pa gluten, vegan dhe pa laktoze.

   

X