Pa gluten

 • Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

  L320.00

  Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

  Produkt Pa Gluten

  I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

  Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

 • Pasta Garofalo Linguine 400gr

  L320.00

  Pasta garofalo Linguine 400gr

  Produkt Pa Gluten

  I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

  Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

 • Pasta Garofalo Penne Rigate 400gr

  L320.00

  Pasta Gaofalo Penne Rigate 400gr

  Produkt Pa Gluten

  E pergatitur me miell misri, miell intergrale dhe miell quinoa

  Nivel i ulet i karbohidrateve, mund te behet pjese e dietave ushqimore

 • Sant’Anna caj jeshil 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj jeshil

  Pesha neto : 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa Konservues

 • Sant’Anna caj limoni 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna Caj limoni

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa Gluten, Pa konservues

 • Sant’Anna caj pjeshke 1.5lt

  L150.00

  Sant’Anna caj pjeshke

  Pesha Neto: 1.5lt

  Produkt Pa gluten dhe Pa Konservues

 • Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

  L339.00

  Star Salce Raguje me qofte mishi 360gr

  I pergatitur me mish 100% Italian

  Pa konservues dhe Pa Gluten

  Perdoret per salca shoqeruese ne makarona, gatime me baze mishi apo gjelle.

 • Star Salce Raguje me qofte salciceje 360gr

  L339.00

  Star Salce raguje me qofte saciceje 360gr

  Salce me baze mishi 100% Italian

  Pa konservues dhe Pa Gluten

  Perdoret ne gatime me baze mishi, makarona, gjelle me perime te ndryshme

X